Nieuws

Geef ik alléén maar shows?
Het antwoord is nee…
Los van mijn shows doe ik thuis nog privé readings, weliswaar mondjesmaat omdat ik de shows veel leuker vind maar toch ook mensen thuis met brandende vragen wil helpen.
Een privé reading bij mij thuis boekt u via het kopje PRIVÉ READINGS op mijn site.
Ik geef géén privé 1 op 1 readings op locatie en ook kunt u helaas niet via Facebook middels een privé bericht vragen stellen deze zal ik niet beantwoorden.
Verder kunt u wél met uw bedrijf op locatie mij boeken voor een lezing waarin ik vertel hoe en wanneer ik erachter kwam dat ik deze gave heb.
Hoe ik het ontwikkelde en vooral wat heeft het met mij gedaan, dit laatste is overigens ook in mijn boek te lezen.
U kunt vragen stellen over het paranormale en het hiernamaals die ik zal beantwoorden en aan het einde van de lezing demonstreer ik mijn gave door een enkele reading te doen met mensen uit de groep aanwezigen, zowel in mijn shows als tijdens mijn lezingen laat ik zien dat er meer is tussen hemel en aarde maar op een niet zweverige manier én altijd met een lach én een traan…
Als u een kleinere horecagelegenheid hebt waarin u géén 150/200 personen maar minder kwijt kunt is er altijd wel een mogelijkheid met het management te vinden om bij u het zei in een kleinere groep een aangepaste show te verzorgen, informeer voor alle opties en mogelijkheden via info@all4entertainment.nl Of bel met 0634022355 wij zorgen voor een passend voorstel!

Show’s na de zomer van 2017
De shows van mijn ‘Dichtbij Tour’ worden gelukkig goed bezocht en dat geeft me kracht en energie!
Daarom gaan we na mijn laatste show op 29 juni 2017 even pauzeren maar zijn we op 1 september 2017 weer terug met een nieuwe reeks shows in het gehele land.
We komen in alle uithoeken van het land van Groningen tot aan Zeeland en van Limburg tot Noord Holland.
Als u wil weten waar we precies wanneer staan met de show bij u in de buurt kijk dan even bij AGENDA.

Herstel knie operatie:
Begin 2017 moest ik er toch aan geloven… een nieuwe knie!
Ik zag er als een berg tegenop maar het was onoverkomelijk en nu gaat het redelijk.
De eerste weken dacht ik ‘waarom heb ik het laten doen’ maar nu enkele maanden later en het herstel dat de goeie kant op gaat ben ik er wel blij mee.
Moet wel zeggen dat ik mezelf heb vergist in de impact van zo’n operatie en ik ook na de operatie 2x ben gevallen en toen weer extra dagen rust en herstel moest nemen.
Vooralsnog gaat het de goeie kant op en loop ik iedere show een stukje soepeler.

Uitleg show Dichtbij Tour:
Een show duurt ongeveer 2 x 45 min. u kunt een foto of voorwerp meenemen, zorg bij een foto er wel voor dat de OGEN goed zichtbaar zijn anders kan ik er niets mee. Ook een voorwerp of sieraad van een dierbare kunt u meenemen, let wel als u bijvoorbeeld een ring heeft gekregen van een overleden persoon en u draagt deze zelf dan kan ik er tijdens de show ook niets mee gezien er dan sferen door elkaar raken dan kiest u beter voor een foto of ander voorwerp of sieraad van deze persoon. Het is ook tijdens de show NIET mogelijk een foto vanaf uw mobiel te tonen dit omdat het beeld kan wegschieten of de telefoon slaat uit en dit begrijpt u is zéér storend voor mijn concentratie en voor de show. Als u iets over uzelf wilt weten dan kan dat uiteraard in een privé reading die u kunt aanvragen maar ook is het wel mogelijk tijdens mijn shows echter neem dan wel een foto van uzelf mee of uw sieraad ik werk tijdens de show alléén vanaf foto’s of voorwerpen of anders door mij gekozen op dat moment.
We hebben altijd een kaartlegster en 1 of 2 fotolezers bij ons tijdens de shows hiervan kun u gebruik maken tegen een kleine vergoeding van € 10,- welke staat voor een kennismakings reading van een 10 minuten. Daarna bent u vrij om een privé afspraak te maken met degene die u de reading gaf. Deze mensen zijn door mij persoonlijk opgeleid en hier sta ik voor 100% achter. Tijdens mijn show heb ik ook een aantal aanverwante showelementen zo kan ik iemand ontleden uit een door hem/haar gemaakte tekening of waskrijttekening, maar ook door middel van een handafdruk in het zand het eeuwenoude zand lezen. Ook loop ik veel door de zaal om mensen zo een korte reading te geven en de naam ‘Dichtbij Tour’ eer aan te doen. Ik loop dus letterlijk dichtbij u en hoop u dan ook eens te zien tijdens één van mijn volgende shows in het land, mijn shows zijn niet zweverig en met (mijn Haagse humor) een lach én een traan. Hopelijk zie ik u binnenkort!

Zondag 27 november mijn laatste show van de Dichtbij Tour in 2016… Maar we gaan in 2017 zéker door!
Half december onderga ik een knie operatie en zal ik hopelijk met mijn nieuwe knie 1 maart weer kunnen starten aan de Dichtbij Tour van 2017. Er staan al enkele data en locaties op mijn site dit zal zeker nog worden aangevuld dus check regelmatig even mijn site voor de complete tour.
Verder wil ik iedereen die naar mijn show is geweest in het afgelopen jaar bedanken voor uw komst en wellicht zie ik u weer eens bij de show in 2017.

Donderdag 1 september aanstaande start mijn Dichtbij Tour weer!
Na een stop van 2 maanden gaan we er weer vol tegenaan met maar liefst 15 shows tot aan eind november
en nog een aantal lezingen heb ik dus een volle agenda.
We staan van Kerkrade tot aan Heiloo en van Heinkenszand tot aan Steenwijk dus ongetwijfeld ook Dichtbij u!
Tijdens mijn show die 2 uur duurt met daarin een pauze van 30 min. vertel ik over het paranormale en hoe ik denk dat het daarboven gaat. Ik doe veel readings tijdens mijn show uiteraard dus een foto of voorwerp meenemen is gewenst. Ook reizen altijd twee kaartlezers/fotolezers met ons mee, door mij opgeleid en die staan tot uw beschikking vanaf een uur voor aanvang van de show, in de pauze en tot een uur ná de show kunt u bij ze terecht met al uw vragen hiervoor betaald u slechts € 10,- per consult maar ook zeker de moeite waard!
Het is een show met een lach en een traan omdat ik vaak zware onderwerpen tegenkom op zo’n avond
is af en toe een relativerende grap gewoon nodig ook voor mezelf.
Mocht u mijn show eens willen meemaken dan kunt u nog kaartjes kopen á € 16,50 via deze link www.petervanderhurk.nl/tour/ of bel met 0634022355 ik zie u graag tijdens de shows!

Peter van der Hurk Ambassadeur van Stichting Kinderarmoede!
Onlangs ben ik ambassadeur geworden van Stichting Kinderarmoede.
Een stichting welke zich inzet voor alle kinderen in Nederland die onder de armoedegrens leven.
Hier hoefde ik geen seconde over na te denken dus zei ik volmondig JA toen ze mij vroegen hiervoor en ik vind het een eer!
Ik heb al heel wat plannen waar ik snel mee aan de slag zal gaan voor deze prachtige Stichting Kinderarmoede.
ik zou het zéér op prijs stellen als u ook een donatie zou willen doen voor deze kinderen.
Kijk hier op de site van Stichting Kinderarmoede en doneer
Dank voor uw aandacht en steun iedere euro is er één!
Heel erg bedankt,
groeten Peter

De Dichtbij Tour kent voor nu even een zomerstop maar vanaf 1 september 2016 zullen we weer van start gaan!
Het 2e boek van Peter zal de titel krijgen ‘De meest gestelde vragen aan een paragnost’ en zal verkrijgbaar zijn vanaf 1 september.
U kunt zich nu al inschrijven voor de aanschaf van dit bijzondere boek vol anekdotes en verhalen van én over Peter en het paranormale. Schrijf u in door een email te sturen naar info@all4entertainment.nl

Peter van der Hurk Medium van het Jaar
Medium en paragnost Peter van der Hurk, onder andere bekend als winnaar van het RTL4-programma Het Zesde Zintuig en zijn jarenlange participatie aan Het Zesde Zintuig-Plaats Delict, heeft de ParaVisie Award gewonnen voor Medium van het Jaar. Peter is, evenals zijn vader Peter Hurkos (1911-1988), een wereldberoemde helderziende en zit 30 jaar in het vak.

De prestigieuze ParaVisie Awards worden jaarlijks uitgereikt aan personen die zich volgens de lezers van spiritueel maandblad ParaVisie nadrukkelijk hebben onderscheiden door uitzonderlijke prestaties, positieve initiatieven en/of opmerkelijke publiciteit in de spirituele branche.


 
De “DICHTBIJ TOUR” is een show zoals u van Peter gewend bent maar dan in een kleiner gezelschap zodat u van DICHTBIJ alles goed kunt meemaken! Hou deze website of de Facebookpagina van Peter in de gaten!

Tickets voor de shows kunnen besteld worden via onderstaande link.
Neem hier kijkje in de agenda van Peter en bestel uw tickets