Biografie

Peter van der Hurk is geboren op 27 maart 1949 te Den Haag,
getrouwd met Mary en samen hebben ze een dochter, Cindy.
Hij is evenals zijn vader, wijlen Peter Hurkos (1911-1988) een wereldberoemde helderziende. Op 37-jarige leeftijd trad hij in de voet sporen van zijn vader, die eveneens op 37-jarige leeftijd ontdekte dat hij over sterke paranormale vermogens beschikte.

Peter van der Hurk is helderziend, helderhorend en heldervoelend.
Hij communiceert met overledenen en beantwoord hiermee vele vragen voor nabestaanden die normaal niet meer beantwoord kunnen worden. Vele mensen heeft hij al geholpen en hen de goede richting gewezen. Duizenden hebben reeds zijn demonstratie avonden bezocht en even zo velen zijn al op privé consult geweest.

In 2008 wint Peter het RTL4-programma ‘Het Zesde Zintuig’ en wordt daarmee een alom bekende persoonlijkheid.
Daarna is hij een vaste paragnost bij ‘Het Zesde Zintuig-Plaats Delict’ waar paragnosten hun gaven gebruiken om een doorbraak te forceren in zogenaamde cold cases van de politie… én met succes!
Peter heeft alle landen van de wereld reeds bezocht en overal liet hij een diepe indruk achter. Vele keren per jaar geeft hij demonstraties van zijn helderziendheid en legt hij contacten met overledenen.

In 2016 krijgt Peter nog een extra erkenning voor zijn werk, want hij wint dan de ParaVisie Award ‘Medium van het jaar 2015/2016’, welke door de lezers van het blad wordt gekozen.

Een gedachte over “Biografie

Reageren is niet meer mogelijk.