Mijn boek

13669169_1043053649098873_1721886515150711312_n‘De meest gestelde vragen aan een Paragnost’

Dit is mijn 2e boek, hierin leest u onder meer wat de meest gestelde vragen zijn die ik in mijn praktijk heb beantwoord.
Maar ook leest u wat het met mij als persoon deed en nog steeds doet, als ik een foto of voorwerp in handen krijg wat betrekking heeft op een moordzaak of soms nog veel erger een kindje wat niet lang heeft geleefd of zelfs al voor de geboorte is overleden.
U zult begrijpen dat deze honderden wellicht duizenden zaken door de jaren heen niet in mijn koude kleren zijn gaan zitten.

Samenvatting van het boek:

Welke vragen stelt men aan een paragnost?
Levensvragen, liefde en gezondheid. Maar er wordt ook over de grenzen van de dood gekeken. De vraag die gesteld wordt is niet óf er leven na de dood is, want dat dat er is kan een paragnost met een stellig ja beantwoorden, maar hoe is het de overledene vergaan? Heeft hij of zij zijn of haar rust? Vragen die voor nabestaande van groot belang kunnen zijn en voor de nodige emotionele rust kunnen zorgen zodat ze hun leven weer op kunnen pakken. Zeker zo belangrijk is de vraag wat al deze emotionele zaken met de paragnost zelf doen. Sommige vragen zijn namelijk zo heftig dat je het niet eenvoudig naast je neer kan leggen als de vraagstellers gerustgesteld naar huis gaan. Voor de paragnost begint het dan pas. Was dit ook de reden voor het ziektejaar van Peter waarin hij zelf op het randje van de dood heeft gelegen? Schrijver Theo Barkel heeft intensieve gesprekken gehad met Peter, zijn familie en zijn vrienden om zich zo goed mogelijk in het hoofd van de paragnost te kunnen verplaatsen en zijn verhaal in woorden te kunnen vatten. Het is een emotioneel en meeslepend verhaal geworden, doorspekt met de onontbeerlijke Haagse humor voor het nodige tegenwicht. Maar ook met vele speciaal voor het boek gemaakte foto’s. Dit is het verhaal van de paragnost zelf.

Ik hoop dat u er veel leesplezier aan zult beleven.

Vriendelijk groeten,
Peter van der Hurk

Dit boek is verkrijgbaar bij de vele shows die peter geeft door heel het land, voor een prijs van €9,95.